App design
طراحی اپ
1-پایتون
پایتون(python)یک زبان برنامهنویسی سطح بالا و همهمنظوره است که در آن شما نیازی به نوشتن کدهای طولانی ندارید.پایتون (general-purpose programming language) بسیار انعطافپذیر بوده و دارای رنج وسیعی از فریمورکهای GUI است که امکان استفاده آسان و ایمن از این فریمورکها را در اختیار توسعهدهنده قرار میدهد. برخی از پلتفرمهایی که میتوان کدهای پایتون را در آنها نوشت و اجرا کرد عبارتاند از: WxPython، PyGUI و Tkinter.
2-Java
جاوا یک زبان برنامهنویسی شیءگرا و مبتنی بر کلاس است که تنها با نوشتن یکبار برنامه، میتوان آن را روی پلتفرمهای مختلف اجرا نمود. کدهای نوشته شده به این زبان جاوا (object-oriented programming language)، در محیط javac کامپایل میشود. پس از کامپایل در این محیط یک کد کلاس یا bytecode به دست میآید که برای اجرای آن به یک مترجم نیاز است.
3-Javascript
جاوا اسکریپت(java script)زبان برنامهنویسی سطح بالا ودینامیک مبتنی بر Prototype است که ساختاری تکرشتهای دارد و جزو دستهبندی زبانهای شیءگرا محسوب میشود. جاوا اسکریپت (high-level programming language) اغلب برای برنامه نویسی تحت وب شناخته شده است اما در عین حال یکی از برترین زبان های برنامه نویسی برای برنامه های تحت ویندوز یا دسکتاپ نیز است.
4-PHP
پی اچ پی(PHP)یک زبان برنامه نویسی عمومی و سمت سرور در کاربردهای تحت وب است که در واقع یک زبان برنامه نویسی است که برای ابزار سرویس دهنده وب ۱۹۹۴ توسعه یافته است. پیاچپی (scripting language focused on web development) برای مدیریت محتوای دینامیکی و پایگاههای داده استفاده میشود.همچنین هسته اصلی بزرگترین ابزار وبلاگ نویسی یعنی وردپرس بر اساس PHP است.
1- رفع مشکلات کسب و کار
به طور کلی می توان این گونه بیان نمود تمامی اپلیکیشن های کسب و کار بدون هیچ گونه دلیلی طراحی و تولید نمی شوند، بلکه آن ها برای بهینه سازی یک فرایند تولید می شوند.اگر شما هم قصد دارید اولین اپلیکیشن شرکت خود را طراحی و توسعه دهید، نباید از ابتدا به قابلیت ها و امکانات آن بیش از اندازه فکر کنید، زیرا لازم نیست، اپلیکیشنی که طراحی می نمایید تمامی کارها را بتواند انجام دهد و عمر طولانی و ابدی داشته باشد.
2-علاقهمند بودن کاربران به استفاده از اپلیکیشن
بهتر است قبل از آن که اپلیکیشن خود را توسعه دهید، بررسی نمایید و مشاهده کنید که آیا مشتری های شما دارای ویژگی های همچون داشتن درک خوب از تکنولوژی، بررسی کردن موبایل به صورت مداوم، رضایت از محتوای شما و درخواست برای افزایش حجم آن، علاقه مند بودن به پیشنهاد های فصلی که از طرف شرکت شما ارائه می شود یا شرکت کردن در همایش های شما، درخواست ارائه خدمات ویژه برای مشتری ها، استفاده کردن از اپلیکیشن رقبا را دارا می باشند یا خیر؟
3-خلاق و مبتکر نشان دادن شما
امروزه استفاده از پاورپوینت و همچنین اطلاعات چاپ شده یک موضوع کاملا جا افتاده است، اما از این نکته غافل نشوید که استفاده از امکانات جدید و مدرن تأثیر بسیار خوبی بر مشتری ها می گذارد.بنابراین می توان بیان نود که هیچ شرکتی در دنیا نمیتواند یک فناوری و یا تکنولوژی را از بیرون وارد سیستم خود نماید و برای استفاده از آن به طور حرفه ای عمل نماید.تنها با گذشت زمان و کار کردن با آن تکنولوژی میتواند سبب پیشرفت شود. در واقع امروزه هیچ چیزی بیشتر از توسعه دادن اپلیکیشن موبایل در کسب و کار ها نشان دهنده به روز بودن آن نیست.
4-پیروز شدن در رقابت با شرکتهای دیگر
امروزه طراحی اپلیکیشن موبایل مانند زمان های گذشته سخت و زمان بر نیست. اگر رقبای شرکتتان از اپلیکیشن موبایل برای کسب و کارشان استفاده می نمایند، شما هم می توانید از پلتفرم هایی که نیاز کمتری به کدنویسی دارند استفاده نمایید.درواقع تنها دلیل موثر برای استفاده شرکت ها از اپلیکیشن در کسب و کارهایشان می تواند رقابت آن ها با سایر رقبایشان باشد.همچنین با ظهور اپلیکیشن موبایل رقابت بین آن ها بیشتر شده است. بنابراین می توان نتیجه گرفت که با پیشرفت تکنولوژی میزان درخواست ها نیز بیشتر می شود.
1-سخت و زمان بر بودن به روز رسانی اپلیکیشن
پس از توسعه اپلیکیشن وظیفه دارید به طور مرتب آن را به روز رسانی نمایید. با استفاده از پلتفرم های توسعه اپلیکیشن، ویرایش و به روز رسانی را به راحتی می توانید انجام دهید.
اما اگر می خواهید تهیه اپلیکیشن خود را به شرکت های تولید نرم افزار و یا برنامه نویسان بسپارید، همان ابتدا در مورد هزینه های هر دفعه بروز رسانی و اضافه شدن امکانات جدید به اپلیکیشن صحبت نمایید و تا بتوانید قبل از سفارش آن ها را برسی نمایید و با خیالی آسوده سفارش دهید.
2-داشتن انتظار بیش از اندازه از یک اپلیکیشن
طراحی اپلیکیشن موبایل برای کسب و کار خیلی مفید است و می تواند عملکرد بسیار موثری داشته باشد.
اما باید به این نکته توجه نمود که اگر اپلیکیشن را برای انجام همه کارها در نظر بگیرید، میزان توقع شما را بالا می برد. اپلیکیشن ها هنگامی مفید و کاربردی می باشند که روی یکی از جنبه های کسب و کار شما تمرکز داشته باشد.اگر شما اهداف کسب و کار خود را به گونه ای تنظیم و مدیریت کنید که بتوانید برای جنبه های مختلف آن از اپلیکیشن های متفاوت استفاده کنید تاثیر چشمگیر آن را خواهید دید.
3-نداشتن منابع کافی برای حمایت از اپلیکیشن
اگر منابع و امکانات موردنیاز را برای حمایت و پشتیبانی از اپلیکیشن را داخل سازمان خود ندارید، یه طور قطعی ایدهی توسعه اپلیکیشن شما قبل از این که بهطور کامل اجرا شود، با شکست روبهرو خواهد شد.
برای ساخت اپلیکیشن موبایل خود در تمامی سازمان باید به نکات زیر توجه نمایید:
- یافتن حامیان استفاده از تکنولوژی های جدید
- در نظر گرفتن امکان تجمیع با سیستم موجود
- بررسی میزان ابتکار و نوآوری اپلیکیشن
- تولید محتوای اپلیکیشن